Madklubben "Madlavning for finere mænd" har været på egen hånd de seneste par år. Men i sidste uge fik de hjælp fra oven, da klubbens tidligere underviser, sognepræst Mikkel Holmegaard Larsen, for en enkelt aften gjorde comeback i rollen som manden bag et velsignet måltid
Copy link address
Jan Bonde bonde@uao.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Karsten Gangelhoff Rasmussen, Børge Bukhave og Heine Foss kæmper med chillier og kylling. Foto: Jan Bonde -
Skolekøkkenet i Fjelsted-Harndrup Børneunivers en tirsdag aften. Flere af medlemmerne på madholdet har haft hjemkundskab i folkeskolen i det selvsamme lokale. Det er dog en del år siden. Foto: Jan Bonde -
Andreas Lyngbye i dyb koncentration med spinatmassen til en roulade. Foto: Jan Bonde -
Dagens gæstekok Mikkel Holmegaard Larsen var sognepræst i Fjelsted og Harndrup, indtil han flyttede til Odense, hvor han i dag er præst i Ansgar Kirke. Mikkel Holmegaard Larsen er tillige uddannet kok og har tjent på steder som D'Angleterre i København - så selvfølgelig er der andægtig respekt fra aftenens mad-disciple. Foto: Jan Bonde -
Der skal mange hvidløg til en "Kylling bastardo", og at dømme efter drikkelsen så er det faktisk sandt, at julen varer om ikke til påske, så i hvert fald et godt stykke ind i januar. Foto: Jan Bonde -
Ole Olsen var - som sin navnebror fra speedwayverdenen - hurtigt ude af starthullerne og sikrede sig en af aftenens eneste maskiner - nemlig røremaskinen. Her fylder han olie på. Foto: Jan Bonde -
Snakken går lystigt omkring bordet, mens aftenens opgaver klares. Børge Bukhave, Ole Olsen og Peter Andersen har prøvet det hele mange gange før. Foto: Jan Bonde -
En gang blev der serveret en meget stærk karrysuppe, der kunne duftes på hele skolen dagen efter. Historien lyder, at det er den eneste gang, der er serveret vand til maden. Denne tirsdag var menuen kylling - uden karry - så drikkelsen var som den plejer. Foto: Jan Bonde -