Annonce
For 28 år siden lavede John Kistvad Restaurant Holms' egen gløgg-essens for første gang. Hvert år gemmer han et par flasker essens, som danner basen for næste års julegløgg. Foto: Peter Leth-Larsen
Melfar Posten

Lokal julegløgg med en smag af fortiden

Traditionen tro er John Kistvad også denne jul klar med sin egen smagfulde og ganske stærke gløgg, som slippes løs første gang under årets julemarked.

Annonce
  • Peter Leth-Larsen
    For 28 år siden lavede John Kistvad Restaurant Holms' egen gløgg-essens for første gang. Hvert år gemmer han et par flasker essens, som danner basen for næste års julegløgg. Foto: Peter Leth-Larsen
  • Peter Leth-Larsen
    John Kistvad minder om, at gløggen er så stærk, at man ikke skal køre bil efter at have indtaget bare to glas. Foto: Peter Leth-Larsen
  • Peter Leth-Larsen
    Årets julegløgg på Holms frigives under julemarkedet den 2. december. Foto: Peter Leth-Larsen
Melfar Posten

Erik kunne fejre 60 års jubilæum: Blev hentet i limousine og fejret af kollegaer

Annonce
Melfar Posten

Tangokoncert og milonga på Kulturøen

Annonce
Melfar Posten

Fælles koncert med Choir Please og vokalgruppen X-tetten

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra Bib: Genbrug – brug igen

Melfar Posten

Jørgen fandt pludselig ud af, at han var beslægtet med sin genbo gennem 15 år - og med dronningen

Melfar Posten

Koncert med Erik Grip og Henrik Gunde

Melfar Posten

29 unge skaber gratis festival helt fra bunden

Melfar Posten

Afdelingsdirektør fylder rundt: - Jeg sætter en ære i, at hver dag skal være en god arbejdsdag

Melfar Posten

Foredrag om Trybrind Vig pigen

Melfar Posten

Prins og prinsesse klippede snoren til ny udstilling

Annonce