Melfar Posten er taget med på arbejde på Gelsted Kro. Her driver kromutter og krofatter både restaurant, krostue og overnatningsmuligheder med det, de har til rådighed: Deres egne hænder og hårdt slid.
Copy link address
Mia Harm Madsen
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Det kræver vilje og hårdt arbejde at drive en kro på Landet. Krofatter og kok Thomas Truelsen har drevet Gelsted Kro siden 2002, og han synes kun, der er blevet sværere med årene. Men han og kæresten Pernille Filipsen knokler på, for de vil gerne bevare Gelsteds sidste samlingssted. Foto: Peter Leth-Larsen -
Der er rigeligt at gå i gang med på den 1600 kvadratmeter store kro. Rengøring er kun én af mange opgaver, men Melfar Postens udsendte giver en hånd med. Foto: Peter Leth-Larsen -
Sengetøj skal skiftes efter en overnattende gæst i ét af de fem værelser. Kromutter Pernille Filipsen ( t.h.) har dette som én af sine mange opgaver. Foto: Peter Leth-Larsen -
Krostuen tiltrækker mange forskellige mennesker. Pernille Filipsen og Thomas Truelsen prøver at være der for alle. Nogle har lyst til at snakke, andre skal måske have hjælp med at få tydet et brev. Foto: Peter Leth-Larsen -
I dagligdagen er der kun værtsparret selv til at drive kroen. I perioder sender Middelfart Kommune borgere i arbejdsprøvning på kroen. Foto: Peter Leth-Larsen -
Foto: Peter Leth-Larsen -
Der er rigeligt at gå i gang med på den 1600 kvadratmeter store kro. Rengøring er kun én af mange opgaver, men Melfar Postens udsendte giver en hånd med. Foto: Peter Leth-Larsen -
Sengetøj skal skiftes efter en overnattende gæst i ét af de fem værelser. Kromutter Pernille Filipsen ( t.h.) har dette som én af sine mange opgaver. Foto: Peter Leth-Larsen