Filosof, efterskolelærer, forfatter, øl-nyder, humlebonde. Han har mange titler, og han lever op til dem alle sammen. Karl Christian Gubi Schmidt finder stor glæde i alle dele, og senest har han fået sin passion for humle trykt på papir med en flo
Copy link address
Mia Harm Madsen miam@fyens.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Det er en større videnskab at dyrke humle. Derfor er det nu rart for andre fritids-humledyrkere, at de nu kan slå op i Nørre Aaby-forfatterens værk. Foto: Mia Harm Madsen -
Sådan ser den ud. Næsten lige så grøn som humleplanterne selv. Foto: Mia Harm Madsen -
På de mange humleplanter i kolonihaven er der, når humlekopperne er modne, til mange hundrede liter øl. Foto: Mia Harm Madsen -
Her er humlekopperne på vej. De er først modne i slutningen af september eller i starten af oktober. Foto: Mia Harm Madsen -
Det er en større videnskab at dyrke humle. Derfor er det nu rart for andre fritids-humledyrkere, at de nu kan slå op i Nørre Aaby-forfatterens værk. Foto: Mia Harm Madsen -
Det er en større videnskab at dyrke humle. Derfor er det nu rart for andre fritids-humledyrkere, at de nu kan slå op i Nørre Aaby-forfatterens værk. Foto: Mia Harm Madsen -
Det er en større videnskab at dyrke humle. Derfor er det nu rart for andre fritids-humledyrkere, at de nu kan slå op i Nørre Aaby-forfatterens værk. Foto: Mia Harm Madsen -
Sådan ser den ud. Næsten lige så grøn som humleplanterne selv. Foto: Mia Harm Madsen -
På de mange humleplanter i kolonihaven er der, når humlekopperne er modne, til mange hundrede liter øl. Foto: Mia Harm Madsen -
Her er humlekopperne på vej. De er først modne i slutningen af september eller i starten af oktober. Foto: Mia Harm Madsen