Friske frivillige i Husby: - Det halve af det er hyggen i køkkenet
Når der skal laves mad til sangaftener, bankospil eller mortensaften i Husby Forsamlingshus, er det frivillige kræfter, der træder til og tænder for ovnene. Anni Hansen og Lis Buch hygger sig med at lave god, gammeldags, dansk mad til gæsterne.
Copy link address
Mette Louise From Kappel melka@jfmedier.dk
Annonce
Husby Forsamlingshus var før jul samlingspunkt for en solid omgang fællesspisning og sangaften. Lis Buch og
Anni Hansen th. havde brugt det meste af dagen på at gøre middagen klar, som bl.a. bestod af sild, tarteletter med fasan i asparges og ribbensteg med rødkål og grønlangkål. Foto: Peter Leth-Larsen
Husby Forsamlingshus før jul aften samlingspunkt for en solid omgang fællesspisning og sangaften. Foto: Peter Leth-Larsen
Der er godt med gæster i Husby, når der bliver kaldt til fællesspisning. Foto: Peter Leth-Larsen.