Annonce
Birgitte Clausen, Midtfyn og Dorte Tarby, Køge:Dorte Tarby: - Det er faktisk en lidt sjov historie. Vi mødte hinanden på Kreta for to måneder siden, og der havde vi begge allerede købt billetten. Nu er vi på festival sammen med hinanden og vores mænd.Dorte Tarby: - Det er første gang, jeg er med, og jeg er her kun på grund af musikprogrammet. Programmet er fedt, og det er alsidigt, og så der er også noget for min generation. Generelt fungerer det godt med de danske kunstnere. Hvis programmet er godt næste år, kommer jeg gerne igen.
Melfar Posten

Fedt program, søde gæster og ....: Det sagde gæsterne om årets Rock Under Broen

Avisen spurgte syv gæster til årets Rock Under Broen, hvad de især satte pris på ved årets festival.
Annonce
  • Birgitte Clausen, Midtfyn og Dorte Tarby, Køge:Dorte Tarby: - Det er faktisk en lidt sjov historie. Vi mødte hinanden på Kreta for to måneder siden, og der havde vi begge allerede købt billetten. Nu er vi på festival sammen med hinanden og vores mænd.Dorte Tarby: - Det er første gang, jeg er med, og jeg er her kun på grund af musikprogrammet. Programmet er fedt, og det er alsidigt, og så der er også noget for min generation. Generelt fungerer det godt med de danske kunstnere. Hvis programmet er godt næste år, kommer jeg gerne igen.
  • Ulla Christensen, Assens:- Jeg har været med i i hvert fald ti år. I år er jeg kommet i nederdel og sandaler, og jeg har både solcreme og regnslag med.- Sagen er bare den, at jeg fryser helt vildt. Da gæsterne foran mig tog hjem på grund af regnen, gav de mig deres regntætte tæppe. Folk er simpelthen så søde.
  • Jonas Mathiessen, Middelfart, 9. gang til RUB- Jeg kommer til Rock Under Broen for at mødes med vennerne. Jeg er fra Middelfart, bor 300 meter herfra, så de er en tradition at tage hertil. Musikken er god, men det ville være fedt, hvis de kunne få Carpark North næste år.
  • Majbrit og Torp Bruun, Give, 1. gang til RUB- Jeg gav min kone billetter i julegave, så det er første gang vi er her, sagde Torp Bruun.- Alt har egentlig været som det skulle, selvom det har været meget vådt. Jeg synes Anne+Sanne+Lis var rigtig gode. Også Rasmus Bjerg. Musikken har været god, det har været alle de gamle kunstnere, som vi godt kan lide. Det havde været fedt, hvis TV2 også havde været her, sagde Majbrit Bruun.
  • Steffen Sørensen, Morud, 25. gang til RUB og Jesper Lindekilde Hansen, Odense, 3. gang til RUB- Det er en tradition. Der er altid fed musik. Der er en god blanding af nyt og gammelt. Jeg havde set frem til Minds of 99, men de spillede så tidligt, og jeg plejer først at komme hen på eftermiddagen, så jeg nåede ikke at se dem. Det er smart gjort af RUB, at lade dem spille så tidligt, nu de er så populære, men det gør også at man skal være ude meget længe. Jeg ved, at de har ofret flere penge på bedre toiletforhold, men de er stadig ikke gode nok. Der har været meget kø for damerne, men til gengæld har der stort set ikke været kø til at købe drinks, øl og mad, sagde Steffen Sørensen.- Jeg håber Benal spiller næste år. Lars Lilholt kunne også være fed, sagde Jesper Lindekilde Hansen.
  • Mie Pedersen, Odense, 4. gang til RUB- Programmet har været skarpt. De skal blive ved med de gamle kendte kunstnere. Jeg synes at Minds of 99 var mega fede og Magtens Korridorer, men jeg synes ikke DAD leverede. Der har været alt for lang kø til toiletterne, så det må de godt gøre bedre.
  • Fie Dalum Jensen, 14. gang til RUB og Heidi Poulsen, 1. gang til RUB, begge fra Odense.- De skal have endnu flere toiletter. Der har været alt for lang kø. Og så kunne billetterne godt være billigere. For flere år tilbage var de billigere, selvom der var udenlandske kunstnere med. I år har det kun været danske kunstnere, og det er helt fint, men så bør billetterne også afspejle det, sagde Fie Dalum Jensen.- Jeg kendte først programmet i går morges. Det er mit første RUB, og jeg tror ikke man kommer så meget for musikken, som for vennerne og stemningen. Jeg elsker Nik og Jay, så de må meget gerne komme igen. De forstår at fyre en fest. Også Anne, Sanne og Lis. De synger sange man kender og kan synge med på, siger Heidi Poulsen.
Melfar Posten

Udforsk vandhullerne i Ejby Mose

Annonce
Melfar Posten

Apotek tester hørelsen gratis

Annonce
Melfar Posten

Foredrag med Jesper Wung-Sung

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Butiksindehaver mangler kollegaer for at blive i gågaden: - Det vigtigste er, at man skal ville det

Melfar Posten

Erik kunne fejre 60 års jubilæum: Blev hentet i limousine og fejret af kollegaer

Melfar Posten

Tangokoncert og milonga på Kulturøen

Melfar Posten

Første synlige byggesten i nyt museum blev indviet

Melfar Posten

Fælles koncert med Choir Please og vokalgruppen X-tetten

Melfar Posten

Jørgen fandt pludselig ud af, at han var beslægtet med sin genbo gennem 15 år - og med dronningen

Melfar Posten

Koncert med Erik Grip og Henrik Gunde

Melfar Posten

29 unge skaber gratis festival helt fra bunden

Melfar Posten

Den grønne klumme: Ø2 i ny rolle på Klimafolkemødet

Melfar Posten

Tre kvinder køber deres arbejdsplads gennem sammenlagt 45 år - men de første banker sagde nej

Melfar Posten

Allan rakte hånden ud og fik enorm respons: Så er der dømt herretur med plejehjemmet – Virkelig dejligt

Annonce