I skolekøkkenet på Lillebæltskolen har en flok mænd fundet en god opskrift. Ikke på mad, men på samvær.
Copy link address
Mia Harm Madsen , miam@fyens.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
I madklubben Bordets Glæder handler det ikke så meget om mad men mere om at have det hyggeligt sammen. Maden er dog en god bonus. Her introducerer kokken Anders Høll Jacobsen dagens ingredienser. Fotos: Mia Harm Madsen -
Skål. Aftenen skydes i gang med en Underberg. -
Uden at have en opskrift gik madlavningen i gang. Her har man satset på stegt lever. -
Der var inspiration at hente i forskellige kogebøger, hvis man ikke bare kastede sig ud i madlavningen med bind for øjnene. -
Anders Larsen ( til venstre) er formand for Bordets Glæder, og han håber, at der kommer flere medlemmer til klubben i den kommende periode. -
Jimmy Hansen ( i hvid skjorte) har ellers aldrig rigtig gjort i madlavning derhjemme. Efter et medlemsskab i Bordets Glæder har han nu fået lov af sin kone til at deltage i madlavningen, hvilket de begge hygger sig med. Han får endda ros for sin madlavning, når han har fortjent det. -
Hvad er forskellen på en pastinak og en persillerod? Kok Anders Høll Jacobsen guider og forklarer: En pastinak går "ned med nakken" oppe i toppen, og en persillerod dufter af persille. -
Med et glas rødvin går planlægningen af aftenens menu i gang. -
Alle studerer råvarerne, mens kokken fortæller om dem. -
-